LK FUGA® designrammer

Din stil. Dit valg.

LK FUGA® designrammer fås i fire forskellige designserier – lige fra markedets mest minimalistiske design til et af de mest farverige. Vælg mellem:  

  • LK FUGA® BASE 63
  • LK FUGA® SLIM
  • LK FUGA® CHOICE
  • LK FUGA® SOFT
  • LK FUGA® PURE

Den gode stil findes i detaljen – og med LK FUGA® designrammerne får du meget mere end bare en stikkontakt.

Uanset om du er til minimalistisk design eller elsker at skabe varme i dit hjem igennem farver, er der en designserie til dig. Og en ting er sikkert – alle designs er udført i lækre materialer, der på hver sin måde bidrager til stilede og funktionelle hjem.

Læs mere om de 5 designserier herunder. 

LK FUGA® BASE 63

Til dig, der ønsker et enkelt og stilrent design

BASE 63 er den helt enkle og klassiske designløsning, der aldrig går af mode. Med sine rene linjer passer BASE 63 til ethvert hjem.

Læs mere om vores klassiske design

LK FUGA® SLIM

Til dig, der tænker minimalistisk

Er du til minimalistisk design, der oser af tidløs elegance, er SLIM det perfekte match, og med sine blot 5 mm. er den vores smalleste designramme til dato. 

Udforsk vores minimalistiske designserie

LK FUGA® CHOICE

Til dig, der selv vil vælge dit udtryk

Kan du lide at skabe unikke udtryk i dit hjem med farver? Med CHOICE kan du lade fantasien få frit spil. Lad dine stikkontakter tilpasse sig det enkelte rum og opnå det udtryk, der passer til din stil.

Lær de mange muligheder at kende

LK FUGA® SOFT

Til dig, der ønsker det tidløse look

SOFT er et design baseret på rene konturer og afrundede kurver udtrykt i tidløse farver. Det betyder, at denne løsning passer naturligt ind i ethvert miljø.

Læs mere om det tidløse design

LK FUGA® PURE

Til dig, der værdsætter eksklusivt design

Med PURE er eksklusivitet og elegant design i højsædet. Kendetegnet ved PURE er et luksuriøst udtryk til dig der prioriterer lækkert design.

Gå på opdagelse i den elegante designserie
Til toppen