Sammensæt kontakten, som du vil

Uanset om du skal montere stikkontakter eller afbrydere, er der et utal af muligheder. Så længe du har installeret den nøgne indsats, kan du vælge mellem alle typer af design, farve og specialløsninger på afdækninger og tangenter. Og du kan selvfølgelig stadig bestille en komplet hvid indsats på ét varenummer.

Giv din kunde valgfrihed, når du monterer en stikkontakt

Med vores delte leveringsform kan du sammensætte en kontakt, præcis som din kunde ønsker, når først den nøgne indsats er monteret.

Mulighederne er mange, og din kunde bestemmer selv design, farve og om de ønsker en specialløsning.

Valgfriheden og fleksibiliteten er værdifuld. Dine kunder kan nemlig male eller indrette hjemmet med nye møbler, før de beslutter sig for, hvilken type ramme, afdækning tangent, de vil have.

Se hvilke dåser, der passer til hvilke designrammer her

Bestil og sammensæt kontakten - her er dine fordele

Udover at din kunde har valgfrihed, har du faktisk også en række fordele ved at kunne bestille og sammensætte dele, som du vil.

Mere plads i bilen

Benyt muligheden for at have alle varianter, hvis du har begrænset plads i bilen eller på lageret. Så sparer du både på pladsen - og på pengene. Det giver dig bredere varesortiment på samme plads.

Mere fleksibilitet

Når du køber indsatse, tangenter og afdækninger enkeltvist, får du samtidig muligheden for at montere den nøgne indsats først, og derefter er mulighederne i design og forskellige specialløsninger mange.

Mindre spild

Har du brug for specialløsninger såsom indgraveringer, antibak eller e-kontakter, behøver du ikke længere købe en komplet indsats - og undgår derved at smide overskydende materialer ud. Det er bedre for både pengepung og miljø.

Tangent - se mulighederne

Tal med kunden om de mange muligheder, der findes i form af farvevalg, specialløsninger og design, når de skal vælge tangent.

Bliv klogere på mulighederne nedenfor.

 

Få mig nøgen, og klæd mig på, som du vil 

Vælg mellem

Afdækning - se mulighederne

Når du køber stikkontakterne som løsdele, har du en unik mulighed for at sammensætte stikkontakten ud fra kundens smag og behov. 

Bliv klogere på mulighederne nedenfor.

 

Få mig nøgen, og klæd mig på, som du vil 

stik afdækning indsats nøgen stik

Vælg mellem

Stikkontakter i mange forskellige udgaver

Se vores store udvalg af stikkontakter og muligheden for at gøre brug af moderne funktioner.

Kender du vores tangentdesigner? Der findes over 100 forskellige symboler, som du kan vælge at få trykt på dine tangenter.

Med tangentdesignere kan du nemt illustrere, hvilken tangent, der tænder loftslyset, gulvlampen eller lyset på badeværelset eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange.

En fuld montering af en FUGA stikkontakt består af følgende:

  1. Dåse

  2. Monteringsramme

  3. Indsatse

  4. Stik, tangenter og afdækninger

  5. Elegante rammer

 

Takket være den tekniske monteringsramme er monteringen nu mere robust, fleksibel og holdbar. Designrammer, tangenter og afdækninger kan dermed nemt udskiftes uden afmontering af indsatsene.

Lær at montere Fuga

Find alle LK FUGA® produkter hos din foretrukne grossist

 Du finder et bredt sortiment hos vores grossister.

Find grossist

Hold dig opdateret på de nyeste forbedringer

Lige nu er vi i gang med en masse produktændringer, og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du opdateret på forbedringer og ændringer, som den, du netop har læst om på denne side. Du får desuden et indblik i nyheder, træning, uddannelse, konkurrencer og meget mere.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her: http://www.schneider-electric.com/en/about-us/legal/data-privacy.jsp

Til toppen