Smart hjem

Vejen til et Smart hjem

FUGA tilbyder en række innovative funktioner, som er tilpasset den moderne forbruger. De intelligente løsninger er med til at bane vejen til at skabe et 'Smart hjem'.

Få overblik over de forskellige muligheder for et 'Smart hjem' med FUGA.

Innovative LK FUGA®

Det nye FUGA har en masse spændende, innovative funktioner, som er tilpasset den moderne forbruger. Du kan fx få stikkontakter med timer eller lysdæmper. Eller få en USB-lader direkte i væggen

Læs mere

LK FUGA® USB-indsats

Med en USB-indsats oplader du nemt din mobil eller tablet. Skab orden ved at samle flere USB-moduler ved siden af hinanden og få hermed en 'oplader-hub' direkte i væggen.

 

timer indsats, en sikker løsning

LK FUGA® stikkontakt med timer

Indstil din stikkontakt og reducér energiforbruget. Den energibesparende LK FUGA® timerstikkontakt sørger for, du ikker bruger unødig strøm. Samtidigt øger det din sikkerhed, når strømmen til kaffemaskinen og strygejernet er timet til at slukke

 

dæmp lyset med lysdæmper

PIR bevægelsessensor styrer lyset

Automatisér betjeningen af din el-installation ved at styre lyset med bevægelse. PIR tænder, slukker og dæmper lyset efter behov, og du sparer på strømmen både indendørs og udendørs.

 

LK IHC® Wireless trådløse kontakter

Brug din stikkontakt som fjernbetjening og slip for kabler og ledninger. Stikkontakten LK IHC® Wireless kommunikerer trådløst, og du kan kontrollerer lyset fra hvor som helst i din bolig.

 

Energisparende grønne kontakter

Med de grønne kontakters 'sluk-alt'-funktion, sørger du nemt for, at du ikke bruger unødig strøm, når du ikke er hjemme. Samtidigt sikrer du dig, at ingen elektriske apparater efterlades tændte ved et uheld

 

Tilpas lyset med lysdæmpere

Skal du spise en hyggelig middag med vennerne, eller har du brug for at fordybe dig i arbejde? Skru op og ned for mulighederne med FUGAs lysdæmpere. 

 

Til toppen