Sluk for ekstraudgifterne med grønne kontakter

Gør din bolig endnu grønnere og send dine el-udgifter helt i bund med den smarte "sluk-alt"-funktion.

Sådan virker en tavlelysdæmper

I dag har både boligejere og virksomheder stort fokus på miljø og energiforbrug. Og da priserne på el fortsat vil stige i tiden fremover, er der ikke meget, der tyder på, at det vil ændre sig.

Standbyfunktionen er både smart og nyttig. Det ved alle, der bruger den til daglig. Men når dine el-installationer står på standby, gør dine udgifter det ikke. Med en "sluk-alt"-funktion, kan du gøre din bolig endnu grønnere og samtidig sende dine el-udgifter helt i bund.

3 fordele ved at bruge grønne kontakter

Undgå at smide penge ud af vinduet

Du kan reducere dit standbyforbrug med op til 65%, hvis du får en sluk-alt funktion. Standbyforbrug er det, dine el-apparater bruger, når de ikke er slukkede på stikkontakten. Standby udgør 10-15% af el-forbruget i boligen, hvilket er ekstra udgifter direkte ud af vinduet - og ekstra miljøbelastning. 

Sluk alt

Med en energibesparende sluk-alt løsning placeres en kontakt f.eks. direkte ved hoveddøren. Her kan du slukke for lyset og alle hjemmets strømslugere for at sikre, at de ikke bruger strøm, når du ikke er hjemme og at  kaffemaskine og strygejern ikke står tændt ved et uheld, når du forlader hjemmet. Det kalder vi for 'Den grønne kontakt'. 

...Sluk det, du vil!

Du kan vælge en sluk-alt løsning eller en løsning, hvor du slukker for bestemte ting i huset. Begge løsninger kan udføres i din bolig, uanset alder og type på den el-installation, du har i dag. Og uanset størrelsen på den løsning, du vælger, kan du se frem til lavere el-udgifter og mindre miljøbelastning.  

Bliv klogere på de grønne kontakter

En grøn kontakt kan spare dig for meget - også på el-regningen. Sluk for det hele, eller det du vil, med ét enkelt tryk.

Hold dig opdateret på de nyeste forbedringer

Lige nu er vi i gang med en masse produktændringer, og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du opdateret på forbedringer og ændringer, som den, du netop har læst om på denne side. Du får desuden et indblik i nyheder, træning, uddannelse, konkurrencer og meget mere.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her

Find alle LK FUGA® produkter hos din foretrukne grossist

 Du finder et bredt sortiment hos vores grossister.

Find grossist

Til toppen