Nye innovative funktioner

USB-lader, lysdæmper eller stikkontakt med timer? FUGA har en lang række innovative funktioner, der passer perfekt ind i den moderne forbruges hverdag.

FUGA har et flot og lækkert design ­– og for at den indvendige del også skal kunne følge med har den også en lang række innovative funktioner, der passer perfekt ind i den moderne forbrugers hverdag.

FUGA indeholder naturligvis stadig de talrige populære funktioner, du kender og benytter. Men den byder også på en række spændende innovative funktioner: Stikkontakter med indbygget USB-lader.

Stikkontakter med dansk jord eller pindjord. Stikkontakter med hvid LED-indikatorlampe. LED-lysdæmpere med mulighed for korrespondancetryk, afbryder med indbygget tekstfelt mm.

Her kommer en nærmere præsentation af de smarte stikkontakter, afbrydere og tilbehør.

 

Få USB-lader i væggen

Du kan få stikkontakter med indbygget 5V (1000mA) USB-lader – en simpel løsning, der gør det nemt at oplade smartphones, kameraer mm. uden at have eksterne opladere liggende på bord og på gulv. USB-opladeren fås i hvid, lysegrå og koksgrå. Den passer i alle eksisterende installationsdåser og rammer fra LK FUGA. Kontakt din elektriker. Fås også i udvalgte byggemarkeder. Se flere info i vores produktkatalog.

Stikkontakt med indbygget timer

Med FUGA-stikkontakterne med indbygget timer kan du indstille stikkontakten til at slukke efter et bestemt tidsrum uden installation af en separat timer.

Tidligere krævede timer-funktionen installation af to enheder – en stikkontakt og en separat timer. Med den indbyggede timer opnås timer-funktionen nu med installation af en enkelt enhed.

Den energibesparende stikkontakt sørger for at slukke automatisk, så alt, hvad der er tilsluttet, ikke bruger unødig strøm. Det øger sikkerheden og trygheden, når kontakter med tilsluttede kaffemaskiner, strygejern og andet, der potentielt kan være brandfarligt, automatisk slukker efter en time, hvis timeren er sat til dette.

Læs mere om LK FUGA timerstikkontakten

LED lysdæmpere

LED er en efterspurgt og hurtig voksende teknologi inden for belysning, da den er miljøvenlig og energibesparende.

Vores populære sortiment af LED-lysdæmpere, indeholder nu en meget efterspurgt funktion – nemlig mulighed for tilkobling af korrespondancetryk. Det giver fri mulighed for at montere betjeningstryk, f.eks. i den anden ende af gangen. Afhængig af valg af lysdæmper har du mulighed for tænde, dæmpe og slukke fra flere steder.

Lysdæmperen fås både som skydedæmpere og som touch-dæmpere.

Stikkontakter med hvid LED indikatorlampe

Nu kommer LED-stikkontakt med en moderne, hvid indikatorlampe, og den erstatter alle eksisterende LED-stikkontakter med røde indikatorlamper.

De hvide indikatorlamper på LED-stikkontakterne matcher således også med FUGA afbrydere, der har nøjagtig samme hvide indikatorlamper.

Se det store udvalg af både klassiske og nyere stikkontakter med moderne funktioner.

Du kan få stikkontakter med kombineret klasse I- og klasse II-udtag. I 1½ modul stikkontakten får du en flad 2½ A stikudtag og 1 stk. 2-polet med jord 16 A udtag og 1 stk. rund 16 A udtag med jord.

På 2-modul indsatsen får du 2 stk. flade 2½ A udtag og 1 stk. rund 16 A udtag med jord. Udtagene er perfekt egnede til badeværelser og køkkener, hvor der ofte bruges mange elektroniske apparater og i særdeleshed til dét sted i hjemmet , hvor der er tv, Hi-Fi, spillekonsoller med mere.

Afbryder til nøglekort

Hotelbranchen kan få installeret en LK FUGA-afbryder til nøglekort, som er i det samme design som øvrige LK FUGA afbrydere. Afbryderen fungerer som det enkelte hotelværelses hovedafbryder, der tændes når nøglekortet sættes i, ­og slukkes når det fjernes igen.

Smart tilbehør med tekstfelter

Du kan få en heltangent med indbygget tekstfelt øverst. Derved har du et alternativ til permanent gravering eller til at sætte klistermærke på med den ønskede tekst. Med denne nyere og mere fleksible løsning, sættes et mærkat med tekst blot ind bag vinduet øverst i kontakten.

Det er også muligt at installere ½ modul blænddæksel med vendbart tekstfelt, som isættes 1½ modul rammen sammen med 1 modul indsatsen.

Se de forbedrede afbrydere – og hvordan de nemt monteres.

Stort udvalg af multimediaudtag

Med FUGA følger et stort udvalg af multimediaudtag til blandt andet højtalere, HDMI, VGA og USB.

Højttalerudtagene er udstyret med guldbelagte skrueterminaler til ledninger op til 6 mm2.

Med HDMI-udtagene og VGA-udtagene er der den rigtige forbindelse på det rigtige sted – det betyder færre kabler på gulvet eller i væggen. USB-udtagene giver mulighed for at lave forbindelse til en harddisk eller filserver fra ethvert rum i hjemmet.

Ukompliceret installation af de nye intelligente stikkontakter

FUGAs intelligente funktioner som lysdæmpere, timere og smarte multimedieløsninger, fungerer alle perfekt som små selvstændige enheder, der ikke skal kobles til eksisterende komplekse systemer og teknologier. De kan tilmed nemt installeres og er klar til brug på få minutter helt uden kompliceret programmering eller konfiguration.

Til toppen