Øg sikkerheden med en timer

Reducér dit energiforbrug med LK FUGA® Timerstikkontaken, som kan tilpasses dine daglige behov.

Stikkontakt med indbygget timer

Med FUGA-stikkontakterne med indbygget timer kan du indstille stikkontakten til at slukke efter et bestemt tidsrum uden installation af en separat timer.

Tidligere krævede timer-funktionen installation af to enheder – en stikkontakt og en separat timer. Med den indbyggede timer opnås timer-funktionen nu med installation af en enkelt enhed.

Den energibesparende stikkontakt sørger for at slukke automatisk, så alt, hvad der er tilsluttet, ikke bruger unødig strøm. Det øger sikkerheden og trygheden, når kontakter med tilsluttede kaffemaskiner, strygejern og andet, der potentielt kan være brandfarligt, automatisk slukker alt efter, hvordan du har indstillet din timer.

Timeren kan erstatte de kontakter, der i forvejen sidder i væggen, så det ikke er nødvendigt at trække nye ledninger eller lave huller i væggen.

Stikkontakten er hurtig at installere, da den passer i eksisterende installationsdåser samt det nye udvalg af 1½ modul LK FUGA Air-dåser. 

Alle afdækninger til timerstikkontakten leveres både med og uden jordhul.

  • LK FUGA® Timerstikkontakten kommer med en automatisk slukketid på 30 min, men ønsker du en ændring i timer-tiden, kan du nemt gøre dette fra stikkontaktens front uden brug af værktøj.   
  • Timeren sikrer, at det apparat du har siddende i stikkontakten, ikke efterlades tændt. F.eks. et strygejern eller kaffemaskinen.
  • Den er oplagt at installere steder, hvor du ønsker større fokus på brandsikkerhed eller hvis du vil reducere dit energiforbrug.

Skru ned for lyset og op for hyggen

Med lysdæmpere skaber du selv den perfekte stemning til den helt rigtige situation. Skru ned for lyset, og op for hyggen, hvis du har gæster, sæt det perfekte arbejdslys i stuen, et stemningsfyldt hyggelys eller et mere afdæmpet middagslys, når der er gæster. Mulighederne er mange - og valget er dit.

PIR bevægelsessensor - din lysstyring

Spar på strømmen med en PIR bevægelsessensor, som tænder og slukker efter behov. Med en PIR automatiserer du betjeningen af din el-installation, og du slipper med andre ord for manuelt at betjene din el-installation, som du plejer. Find den rigtige lysstyring og bliv klogere på PIR her,

Ukompliceret installation af de nye intelligente stikkontakter

FUGAs intelligente funktioner som lysdæmpere, timere og smarte multimedieløsninger, fungerer alle perfekt som små selvstændige enheder, der ikke skal kobles til eksisterende komplekse systemer og teknologier. De kan tilmed nemt installeres og er klar til brug på få minutter helt uden kompliceret programmering eller konfiguration.

Hold dig opdateret på de nyeste forbedringer

Lige nu er vi i gang med en masse produktændringer, og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du opdateret på forbedringer og ændringer, som den, du netop har læst om på denne side. Du får desuden et indblik i nyheder, træning, uddannelse, konkurrencer og meget mere.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her

Find alle LK FUGA® produkter hos din foretrukne grossist

 Du finder et bredt sortiment hos vores grossister.

Find grossist

Til toppen