Gør hverdagen nem med trådløse kontakter

Giv dine kunder en mere bekvem hverdag med LK IHC® Wireless - kontakter, der kommunikerer trådløst med hinanden.

Trådløse kontakter fra LK IHC® Wireless

LK IHC® Wireless er trådløse kontakter. En trådløs kontakt er egentlig en fjernbetjening udformet som en kontakt. Kontakten er batteridrevet, og indgår i IHC Wireless-systemet, som består af sendere og modtagere. Når du trykker på kontakten, sender den signal til en stikkontakt, et lampeudtag eller et andet IHC Wireless-produkt, som modtager signalet og udfører den ønskede funktion som f.eks. at tænde, slukke eller dæmpe lyset.

Ingen nye kabler nødvendige
Dine kunders nuværende kontakter kan nemt opdateres med LK IHC® Wireless. Et IHC Wireless-system kræver ikke nye kabler og kan installeres hvor som helst. Derfor er systemet særligt velegnet, hvis føringsvejene er besværlige, til stand-alone løsninger og renoveringsopgaver.

Bliv klogere på vores trådløse kontakter

Med LK IHC® Wireless er du hverken afhængig af kabler eller ledninger og du bestemmer selv, hvilke funktioner dine kontakter skal have.

Her er fem situationer, hvor IHC Wireless kan gøre dine kunders liv nemmere.

1. Der kan opstå behov for en ekstra afbryder
God planlægning fungerer ikke altid i praksis. Her troede man, at alle afbrydere var placeret de rigtige steder, og så viser det sig, at et ekstra tryk ville være idéelt. For eksempel for enden af en lang gang, på toppen eller ved foden af en trappe og hvor korrespondance i øvrigt er belejligt. Med IHC Wireless placeres trykkene let lige dér, hvor de mangler – uden at du behøver trække ekstra kabler.

2. Gør det nemt at aktivere det udvendige lys
Særligt i årets mørke måneder er det rart, når udendørslyset er brugervenligt indrettet. Med Det kan for eksempel være praktisk, at du kan aktivere alt lys i indkørslen samme sted som lyset i for eksempel garage og cykelskur. IHC Wireless gør det også nemt at aktivere det udvendige lys inde fra huset, fra kælderen eller fra garagen.

 

3. Lysdæmpning direkte fra lampeudtaget
Med en lysdæmper er det nemt at skrue ned for lyset og op for hyggen. Med IHC Wireless lampeudtag kan du nemt installere lysdæmpning, hvor installationen tidligere gjorde det teknisk umuligt. Du monterer bare lampen på det særlige IHC Wireless lampeudtag, der har indbygget lysdæmper. Derefter kan du sætte alle de batteritryk op, der er behov for og styre lysdæmpningen derfra.

4. Den rette stemning med det rette klik
Med IHC Wireless kan dine kunder få scenarielys. Med ét klik dæmpes lyset i børneværelset, men tændes i gangen – eller tv-belysning etableres ved at loftlyset dæmpes, og bordlampen tændes. Igen med ét klik. Det er op til dig at finde ud af, hvad der skal ske, når der klikkes. Få lamperne til at lyse med f.eks. følgende forudbestemte styrker: 100% til arbejdslys, 50% til middagslys og 25% til hygge.

5. Med IHC Wireless kan du forøge sikkerheden i din bolig
Sluk-rum-funktionen kan slukke for flere apparater på samme tid og dermed minimere risikoen for brand og andre ulykker. Det kunne eksempelvis være strygejernet og kaffemaskinen. Ét klik, og så er de begge slukket. Placér afbryderen, så den er ekstra nem at huske, inden man forlader hjemmet, for eksempel i entréen.


Velfærdsteknologi giver frihed på handicapskole
På en skole for handicappede i Virum har en IHC-installation ændret hverdagen for en 17-årig pige, der har fået selvstændighed, frihed og værdighed med mulighederne i det nye system. Læs hvordan i casen nedenfor.

Se casen her 

Se fordelene ved IHC wireless også til udendørsbrug

 LK IHC Wireless - Har du også kontaktbesvær? Med IHC® Wireless kan du regulere lyset og styre dine elektroniske apparater lige hvor det passer dig.
Se fordelene ved trådløse kontakter.

Hold dig opdateret på de nyeste forbedringer

Lige nu er vi i gang med en masse produktændringer, og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du opdateret på forbedringer og ændringer, som den, du netop har læst om på denne side. Du får desuden et indblik i nyheder, træning, uddannelse, konkurrencer og meget mere.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her

Prøv den trådløse frihed med LK IHC® Wireless

Med LK IHC® Wireless er du hverken afhængig af kabler eller ledninger og du bestemmer selv, hvilke funktioner dine kontakter skal have. Der er stor fleksibilitet med IHC® Wireless, og du kan sammensætte din egen løsning efter din indretning og dine behov.

En trådløs kontakt er egentlig en fjernbetjening udformet som en kontakt. Kontakten er batteridrevet og indgår i IHC Wireless-systemet, som består af sendere og modtagere. Når du trykker på kontakten, sender den signal til en stikkontakt, et lampeudtag eller et andet IHC Wireless-produkt, som modtager signalet og udfører den ønskede funktion: F.eks. at tænde, slukke eller dæmpe lyset.

Produktkatalog

IHC wireless lampeudtag og IHC wireless relæ med lysdæmpning

Bruges hvis der ønskes lysdæmning på de trådløse kontakter

Produktkatalog

IHC wireless lampeudtag og IHC wireless relæ uden lysdæmpning.

Bruges til en simpel styring af en tænding.

Find alle LK FUGA® produkter hos din foretrukne grossist

 Du finder et bredt sortiment hos vores grossister.

Find grossist

Få symboler på dine tangenter

Kender du vores tangentdesigner? Der findes over 100 forskellige symboler, som du kan vælge at få trykt på dine tangenter.

Med tangentdesignere kan du nemt illustrere, hvilken tangent, der tænder loftslyset, gulvlampen eller lyset på badeværelset. Eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange.

Læs mere om tangentdesigneren

Løsninger til intelligente hjem

Med en IHC-løsning i hjemmet, kan du f.eks. dæmpe belysningen og skrue op for varmen fra din smartphone. Eller slå alarmen til hjemme i huset, selvom du er iSpanien. Det er nemt at installere.

Læs mere om IHC-løsninger

Introduktion til IHC Varmestyring

Vores temperatursensor kan måle temperatur i rummet og temperatur i gulvet. Installationer og styring kan du med IHC Varmestyring styre med blot ét tryk på styringspanelet. Se hvordan du indstiller det hele via din iPad eller smartphone.

Læs mere om varmestyring

Til toppen