Prøv LK FUGA® stikkontakt med indbygget USB-ladning

Er dine kunder trætte af at have deres smart devices spredt i hele huset? Så installer flere stikkontakter med USB ved siden af hinanden og giv husets oplader et samlingspunkt.

FUGA har et flot og lækkert design ­– og for at den indvendige del også skal kunne følge med har den også en lang række innovative funktioner, der passer perfekt ind i den moderne forbrugers hverdag.

Derfor introducerer vi stikkontakter med indbygget 5V (1000mA) USB-lader – en simpel løsning, der gør det nemt at oplade smartphones, kameraer mm. uden at have eksterne opladere liggende på bord og på gulv.

 

USB-opladeren fås i hvid, lysegrå og koksgrå. Den passer i alle eksisterende installationsdåser og rammer fra LK FUGA. Kontakt din elektriker. Fås også i udvalgte byggemarkeder. Se flere info i vores produktkatalog.

 

 

 

  

Find produktet

USB-udtag til FUGA®

  

 

3 fordele ved LK FUGA® USB-indsats

Når dine kunder mangler et oplader-hub til husets opladere.

Undgå rod med en oplader-hub

Er dine kunder trætte af at have deres smart devices spredt i hele huset? Så installer flere USB-moduler ved siden af hinanden. Så får de mulighed for at samle deres devices i en "oplader-hub". Det giver både orden og et samlingspunkt i hjemmet. 

Hurtig opladning

Det nye dobbelte USB-udtag lader med 5V og har en samlet ladekapacitet på 2100 mA. Hvis kun det ene af de to udtag er i brug, sørger opladeren automatisk for at lade med den fulde kapacitet. Det sikrer hurtig opladning, også af de større enheder, som typisk kræver mere ladekapacitet.

Designmuligheder

I LK FUGA®-design fås det dobbelte USB-udtag som komplet indsats i hvid, og i lysegrå, koksgrå og hvid ved bestilling af "nøgen" indsats og afdækning i den ønskede farve. I LK OPUS® 66-design fås udtaget i hvid, lysegrå og koksgrå - alle leveret som komplet indsats med afdækning. 

Video: Stort udvalg af indsatse

Stikkontakter i mange forskellige udgaver

Se det store udvalg af både klassiske og nyere stikkontakter med moderne funktioner.

Hold dig opdateret på de nyeste forbedringer

Lige nu er vi i gang med en masse produktændringer, og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du opdateret på forbedringer og ændringer, som den, du netop har læst om på denne side. Du får desuden et indblik i nyheder, træning, uddannelse, konkurrencer og meget mere.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her: http://www.schneider-electric.com/en/about-us/legal/data-privacy.jsp

Ukompliceret installation af de nye intelligente stikkontakter

FUGAs intelligente funktioner som lysdæmpere, timere og smarte multimedieløsninger, fungerer alle perfekt som små selvstændige enheder, der ikke skal kobles til eksisterende komplekse systemer og teknologier. De kan tilmed nemt installeres og er klar til brug på få minutter helt uden kompliceret programmering eller konfiguration.

Find alle LK FUGA® produkter hos din foretrukne grossist

 Du finder et bredt sortiment hos vores grossister.

Find grossist

Til toppen