FUGA® Jordsystemer

Den sikre løsning

Nu bliver det nemmere for bygherrer, rådgivere og installatører at vælge stikkontakter i de kendte, danske designserier uanset ønske til jordsystem.


Vi har nemlig udvidet sortimentet, så sidejord nu også er en mulighed i mange LK stikkontakter i serierne LK FUGA®, LK OPUS 66, LK OPUS 74 og Clic'line.

Jord

LK FUGA STRONG ramme, 1-modul

Vi tilbyder stikkontakter med alle tre jordsystemer, som er godkendt i Danmark:

  • Dansk jord
  • Pindjord
  • Sidejord

Indsatse med jord

Video: Se vores store udvalg af indsatse med jord her:

Hold dig opdateret på de nyeste forbedringer

Lige nu er vi i gang med en masse produktændringer, og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du opdateret på forbedringer og ændringer, som den, du netop har læst om på denne side. Du får desuden et indblik i nyheder, træning, uddannelse, konkurrencer og meget mere.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her

Find alle LK FUGA® produkter hos din foretrukne grossist

 Du finder et bredt sortiment hos vores grossister.

Find grossist

Til toppen