Vælg rigtigt, når du vælger LK FUGA®

Få styr på, hvordan du kombinerer dåser og rammer, når du skal bygge nyt eller renovere, og sammensæt en løsning der kan møde ethvert behov. Få overblikket her på siden.

Når du arbejder med LK FUGA® AIR, skal du være opmærksom på, at designrammen SLIM ikke passer til alle dåser.

Herunder kan du se, hvordan det kun er kombinationen SLIM og den blå AIR forfradåse, der ikke passer sammen.

 

 

BASE 63, PURE, CHOICE & SOFT

SLIM

AIR
Forfradåse

AIR SLIM
Forfradåse

AIR
Indstøbningsdåse

AIR
Indmuringsdåse

I modellen nedenfor kan du danne dig et overblik over, hvordan du kombinerer LK FUGA® og LK FUGA® AIR med nye og gamle rammer. 

Den grønne farve markerer alle de dåser, der er en del af den FUGA-serie, som kom på markedet i oktober 2017. Den grå farve repræsenterer de ældre dåser, der er før den tid.

Oktober 2016Oktober 2017
   

LK FUGA® installationsdåserLK FUGA® AIR installationsdåser

 

Vælg

 • Designramme
 • Monteringsdåse

Vælg designramme

 • Baseline 50
 • Baseline/Softline 63/68
 • SLIM
 •  BASE 63, SOFT, PURE & CHOICE

Vælg monteringsdåse

 • Forfradåse
 • Indmuringsdåse
 • Indstøbningsdåse
 • AIR forfradåse
 • AIR SLIM forfradåse
 • AIR indmuringsdåse
 • AIR indstøbningsdåse

De følgende produkter passer til:

 • LK FUGA® dåse for isætning
 • LINK

Overblik LK FUGA kombinationsmuligheder

Hent overblik (PDF)

Fordele ved LK FUGA® produkter

Nyd valgfriheden

Nyd godt af kombinationsmulighederne med FUGA. Det giver dig en fleksibel montering og nem udskiftning, og du kan tilbyde dine kunder valgfrihed, uanset om de ønsker et markant design eller et minimalistisk look.

Mix indsatse og rammer

FUGA indsatsene passer i alle rammer, nye som gamle. De kan derved tilpasses din kundes aktuelle boligsituation - hvad end det drejer sig om en renovering eller om din kunde skal have bygget nyt.

Nem udskiftning

Med den nye tekniske monteringsramme kan designrammer, tangenter og afdækninger nemt udskiftes uden afmontering af indsatsene. Det giver en nem og enkelt udskiftning i en fleksibel løsning for din kunde.

SLIM er sin egen

Grundet sit smalle design og sit unikke look, skiller SLIM sig ud, fordi den trækkes længere ind i væggen. Monterer du i hulrumsvæg, skal SLIM derfor monteres med sin egen AIR SLIM forfradåse og en særlig teknisk monteringsramme. Indsatse er til gengæld ens på alle designretninger, og alle indsatse, tangenter og afdækninger kan dermed bruges i alle dåser.

Anchor

Vores forskellige designs giver forskellige muligheder for modulopbygning. Der er flere muligheder med designet SOFT, BASE 63, CHOICE og PURE, end der er med SLIM.

Du skal derfor huske at tage udgangspunkt i din kundes behov, og planlægge installationen derefter.

Læs FUGA-kataloget online

I FUGA kataloget kan du få opdateret din viden med en oversigt over alle FUGA-relaterede produkter. Det er på ca. 500 sider.

Du kan også kaste et blik på kvikkataloget, hvor du finder de mest populære produkter. 

Du kan også downloade en pdf af FUGA Kvikkatalog. 

Se FUGA kataloget Se kvikkataloget

Find alle LK FUGA® produkter hos din foretrukne grossist

 Du finder et bredt sortiment hos vores grossister.

Find grossist

Hold dig opdateret på de nyeste forbedringer

Lige nu er vi i gang med en masse produktændringer, og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du opdateret på forbedringer og ændringer, som den, du netop har læst om på denne side. Du får desuden et indblik i nyheder, træning, uddannelse, konkurrencer og meget mere.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her: http://www.schneider-electric.com/en/about-us/legal/data-privacy.jsp

Til toppen