LK FUGA® teknisk monteringsramme til en snorlige installation med mange muligheder

Med den tekniske monteringsramme får du gode opretningsmuligheder og chancen for nemt og hurtigt at skifte designrammerne.

Her er en enkelt komponent med stor værdi

Når den tekniske ramme er monteret på dåsen og indsatsen er tilsluttet, kan indsatse, tangenter, afdækninger og designrammer let klikkes på.

Det er simpelt, nemt og hurtigt. Det betyder, at designrammer, tangenter og afdækninger nemt kan udskiftes uden afmontering af indsatsene.

De ovale åbninger i skruerammen, giver dig øgede opretningsmuligheder og gør det let at justere den tekniske monteringsramme for at opnå perfekt vægtilpasning, selv hvis rammen er lettere skæv.

  1. Dåse

  2. Teknisk monteringsramme

  3. Indsatse

  4. Tangenter og afdækninger

  5. Elegante rammer

Én ekstra komponent med to fordele

Rammer kan nemt udskiftes

Når indsatsen er monteret i dåsen, kan du og din kunde nemt vælge tangent og rammer efter eget ønske. Designrammernes klikkes nemt af og udskiftes nemt med en anden.

Gode opretningsmuligheder

Du har mulighed for nemt at rette op på dåser, der er en smule skæve. Den tekniske monteringsramme giver nemlig langt bedre mulighed for at rette op efterfølgende, så installationen kommer til at sidde helt lige.

Der findes to forskellige monteringsrammer. Du skal vælge monteringsramme i forhold til hvilken designramme, du eller din kunde planlægger at bruge.

Hold dig opdateret på de nyeste forbedringer

Lige nu er vi i gang med en masse produktændringer, og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du opdateret på forbedringer og ændringer, som den, du netop har læst om på denne side. Du får desuden et indblik i nyheder, træning, uddannelse, konkurrencer og meget mere.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her

Installationen er robust

Med monteringsrammens optimerede fastgørelsesmuligheder styrkes installationen betydeligt. Det betyder, at kontakten bliver, hvor den skal, selvom der f.eks. bliver trukket i en støvsugerledning, som sidder i kontakten.

Hvad kan den tekniske monteringsramme?

1. Praktisk klik-system – indsatse klikkes nemt fast i monteringsrammen. Afmontering kan foretages med en skruetrækker på et par sekunder.

2. Aflange skruehuller, der gør det let at justere den tekniske monteringsramme og opnå at den synlige installationen sidder i lod eller vater.

3. Flere fikseringspunkter til skruefiksering – større rammer kan fastgøres med mere end to skruer, så der opnås en robust og holdbar installation.

4. Ekstra fikseringspunkter til 1½-modul indsatse, sikrer optimal fastgørelse - også for neden.

Find alle LK FUGA® produkter hos din foretrukne grossist

 Du finder et bredt sortiment hos vores grossister.

Find grossist

Fordelene for din kunde

Med den tekniske monteringsramme har du og din kunde valgfrihed og fleksibilitet til at mixe designrammer, tangenter og afdækninger efter eget ønske. Det praktiske klik-system gør, at din kunde selv kan personalisere kontakten efter smag og behag, så det passer til farven på væggen - uanset hvor ofte, de skulle have lyst til at lave det om.

Til toppen