Actassi

Actassi Tools er en webapp, der gør det nemt beregne den korrekte føring af datakabler, uanset om du bruger fiber eller kobber.

Du kan for eksempel:

• Beregne hvor mange kabler, der kan være i kabelbakken ud fra kabeltype og bakkens størrelse

• Finde den korrekte respektafstand mellem strømkabler og datakabler

• Dimensionere føringer med fx gitterbakker, stiger og kroge - inklusive maks. afstand mellem supporterende elementer

Læs mere (Kræver log in til Mit LK)

LK Actassi® er en datanetværksløsning med fokus på høj kvalitet til den professionelle bruger.

Uanset kravene til netværksydeevne og applikationsvalg findes der en Actassi-systemløsning, som dækker dine og din virksomheds behov, uanset størrelse. Det er lige fra 100 Mbit til 100 Gigabit Ethernet-løsninger.

Det er en stabil og pålidelig løsning, der samtidig er meget let at tilpasse og udvide takket være de gennemtænkte detaljer.

Brochurer:

Actassi - Vælg det rigtige netværk

Actassi - Håndbog 2016

 

Produktkatalog:

Se alle Actassi produkter her

Det komplette netværk

En stor fordel er at Actassi er et komplet netværkssystem, der omfatter kabler, konnektorer, patchpaneler og udtag samt rackskabe og patchkabler til det komplette kobber- og fibernetværk. Med Actassi får du en helhed i dit netværk, både funktionelt og designmæssigt.

Alle komponenter er konstrueret til at passe sammen og kunne integreres med mange andre systemer og produkter. Med flere forskellige netværksudtag i designserierne LK FUGA®, OPUS66, CLIC’LINE og OptiLine får netværket desuden et professionelt udseende.

Se yderligere beskrivelse af Actassi i vores katalog

Ubegrænset netværkstilslutning

Actassi indeholder alt, hvad du skal bruge til nem installation og vedligeholdelse af et netværk. Tekniske nyskabelser og ergonomiske funktioner, der overstiger kravene fra slutbrugere, installatører og rådgivere og øger produktiviteten på enhver arbejdsplads.

Actassi er enkel at konfigurere, installere, bruge og opgradere.

Actassi - Håndbog 2016

Den nye 4PPoE standard

Actassi S1 er nu 4PPoE certified. Det betyder, at Actassi S1 lever op til den nyeste PPoE standard, hvor PPoE nærmer sig de 100W.

Med udviklingen er også fulgt et øget krav til kabler og konnektorer, 100W er ikke hverdagskost for datakabler og -konnektorer.

Læs mere om hvilke krav der stilles til datakabler og -konnektorer
Til toppen