IHC står for Intelligent House Control og med LK IHC kan du tilbyde dine kunder et intelligent styringssystem i hjemmet, der kan mere end blot tænde og slukke for kaffemaskinen.

IHC tilbyder smarte integrerede løsninger i forhold til styring af hhv. lys, varme, ventilation og alarmer. Alt kan indstilles til at reagere forskelligt, alt efter om man er hjemme, har gæster, sover eller er bortrejst.

Dermed spiller LK IHC en vigtig rolle i forhold til optimering af funktioner og energiforbrug i hjemmet, og derfor er LK IHC til nøglen til et rigtig ”smart home”, hvor man - uanset hvor man er - altid styr på sit hjem idet, hjemmet betjenes manuelt eller fra computer, smartphone eller iPad.

Læs mere om det intelligente hjem.

IHC® controlleren – den vigtige styreenhed

Controlleren er den centrale del i IHC-systemet. Udover at den sikrer stabilieteten i systemet, så styrer den installationen ved at tænde og slukke udgange, når den bliver bedt den om det.

Se IHC® controlleren

 • SO indgang (Pulstælling til f.eks. kWh-meter).

  Læs mere
 • SD kort til log (inkluderet)

  Læs mere
 • Reset knap

  Læs mere
 • USB Stik - Kan anvendes til Wifidongle type, TL- WN725N V2 ( ikke inkluderet )

  Læs mere

Se her hvordan Bang & Olufsens unikke design og kvalitet inden for lyd og billede kan integreres med intelligente LK IHC Control og skabe rammerne for den perfekte hjemmebiograf.

I B&O-butikkerne i Danmark kan man få demonstreret, hvordan IHC® kan integreres med B&O's produkter - fx hvordan sluk alt-funktionen og velkomstlys tænder og slukker udvalgte B&O-produkter, ligesom hvordan det er muligt at betjene fx rullegardin med B&O fjernbetjening og hvordan til- og frakobling af tyverialarm aktiverer forskellige scenarier i hjemmet.

Læs casen her

Når det bedste af det bedste fra to verdener mødes, opstår der helt nye muligheder. For eksempel når Bang & Olufsens unikke design og kvalitet indenfor lyd og billede møder den intelligente LK IHC Control-installation fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric.

IHC Kvikkatalog

Her får du let og hurtigt overblik over IHC® Control og IHC® Wireless sortimentet. Vi har nemlig samlet alt relevant produktinformation samt henvisninger til teknisk support og uddannelsescenteret ét sted.

IHC Kvikkataloget indeholder EAN-stregkoder, så du let kan bestille produkter hos din grossist, og QR-koder der linker til produkterne i vores online katalog, hvor du kan finde vejledningen til produktet.

Hent PDF Åbn i bladre-udgave


Se alle brochurer og kataloger her

Til toppen