Du kan starte med at gøre din nuværende bolig intelligent med IHC® Wireless, trådløse kontakter, allerede i dag. Står du over for en større renovering eller for at skulle bygge nyt, er det en fordel at vælge Nybyg IHC Bolig. Så får du den store IHC pakke, og alle kabler kan nemmere trækkes.
Nedenfor kan du læse om hhv. renovering og nybyg med LK IHC®.

Med LK IHC Bolig® til renovering får du mere funktionalitet og intelligens ind i din eksisterende installation - det gælder også i ældre huse, sommerhuse og lejligheder.

Nøglen til det er vores enkeltrumsløsninger til renovering. En stor fordel ved enkeltrumsløsningerne er, at du kan vælge at opgradere et rum ad gangen, så privatøkonomien også kan følge med. Det kan gøre det nemmere at overskue en opgradering. 

Opdater dine gamle kontakter
Med udgangspunkt i dine gamle stikkontakter og afbrydere opgraderes din el-installation, så den bliver tidssvarende. Det sker ved hjælp af trådløse kontakter, bevægelsessensorer, forprogrammerede lysscenarier, lysdæmpning, fjernbetjening og meget andet, som vi har samlet under navnet LK IHC Bolig® til renovering. De nye kontakter kommunikerer via radiosignaler. 

Se videoen her til venstre, der fortæller, hvornår det kan være praktisk med forskellige lysscenarier i samme rum.

Lyset har stor betydning for, hvordan det er at komme hjem – og hvor imødekommende din bolig virker. Du kender måske til udfordringen; du famler dig frem mod døren med fyldte indkøbsposer i hånden eller et sovende barn på armen og beder til, at der ikke står noget i vejen. 

Lyder det bekendt, kan du få stor glæde af vores fjernbetjening, i form af en nøglering, som du kan opbevare sammen med dine bilnøgler. Med den kan du allerede ude fra indkørslen tænde lyset ude såvel som inde. Så kan du fokusere på det væsentlige – at komme sikkert frem til hoveddøren.

IHC Velkomstlys
Fra entré og bryggers kan du med ét tryk på velkomst-funktionen undgå at træde ind i et mørkt hus. Samtidig tændes stikkontakterne til dine standby-forbrugende apparater, som har været slukkede, mens du ikke var hjemme.

Tilmeld dig og få fagspecifikke nyheder om IHC og Home Automation i din indbakke, som er skræddersyet dit arbejdsområde.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her: http://www.schneider-electric.com/en/about-us/legal/data-privacy.jsp

IHC Visual Controller til home automation

Med LK IHC Bolig® som en del af din nye bolig, får du en lang række løsninger, som gør din bolig intelligent. Løsningen varetager mange af dine trivielle gøremål i hverdagen. Med en IHC® installation, vil du desuden altid have muligheden for at udvide yderligere - så din bolig bliver præcis, som du ønsker. 

I alle B&O butikker i Danmark kan du få en demonstration af, hvordan IHC® kan integreres med B&O's produkter. Du kan f.eks. se hvordan sluk alt-funktionen og velkomstlys tænder og slukker udvalgte B&O-produkter. Du kan også se, hvordan det er muligt at betjene f.eks. rullegardin med din B&O fjernbetjening ligesom, du kan se, hvordan til- og frakobling af tyverialarm aktiverer forskellige scenarier i hjemmet.

Lækker luksus med LK IHC Control® og Bang & Olufsen®
Læs hvordan Bang & Olufsens unikke design og kvalitet indenfor lyd og billede kan integreres med intelligente LK IHC Control og skabe rammerne for den perfekte hjemmebiograf.

Se casen her

Til toppen