LK IHC Control® er en intelligent systemløsning, der sikrer din familie og din bolig og giver jer maksimal komfort i hverdagen. LK IHC Control® giver dig frihed til at ændre, hvordan din elinstallation fungerer – også efter den er etableret. Det er nemlig ikke kablerne, der bestemmer funktionerne men et softwareprogram.

Sikkerhed i boligen
Sikkerheden opnår du ved en række alarmløsninger, der indbygges i din el-installation. Der findes alarmer for tyveri, røgudslip samt vandlækage - hver især føjer de en ekstra sikkerhedsdimension til boligen.

Se mere om vores alarmpakker i videoen nedenfor. 


Komfort

Komforten oplever du ved, at IHC gør din hverdag lettere. Inden du forlader hjemmet kan du med blot ét enkelt tryk på en "sluk alt"-funktion, slukke strømmen til bl.a. lamper, brødrister, kaffemaskine og strygejernet. En anden løsning kan være det, som vi kalder lysscenarier, hvor du med ét tryk tænder flere lamper på en gang – nogle måske på dæmpet lysstyrke. Det kan eksempelvis være en dæmpet lyssætning ved middagsbordet og skarpt lys til f.eks. rengøring.

Fleksibilitet
IHC Control er langt mere fleksibel end en almindelig el-installation. Du eller din el-installatør kan løbende tilpasse installationen til familiens behov. Der kan opstå behov for ændringer, hvis du eksempelvis får nye arbejdstider og i takt med, at børnene bliver ældre.

Design
Kontakterne til IHC er anderledes end dem du kender fra en almindelig el-installation. Kontakterne kaldes tryk og kan indeholde flere funktioner end bare tænd og sluk. Med flere funktioner på det samme tryk, kan det være en rigtig god idé, at forsyne tangenterne (de vandrette plastbjælker man trykker på) med lasergraverede symboler. Det gør det let at se, hvad du tænder og hvor.

Tilpas dine tangenter via vores tangentdesigner her.

Tyrolersteming med IHC®
Læs hvordan LK IHC Controller og IHC Wireless lampeudtag med indbyggede dæmpere skaber stemning i det københavnske natteliv på Tyrolia Bier Klub.

Se casen her

Komfort og nye muligheder på Hotel Hesselet
Hotel Hesselet i Nyborg ønskede kun det bedste, da de stod overfor en modernisering. Læs hvordan hotellets komfort blev optimeret med IHC Control®.

Se casen her

Mit LK

Få adgang til tekniske brochurer, marketingmateriale, software og meget mere med en profil på Mit LK.

Opret profil

IHC® er baseret på elektronik og computerteknologi. Vi udvikler løbende software til vores intelligente enheder og netværk.

Vi har samlet alt IHC-software her: Software til IHC

 

*Du skal have en profil på Mit LK for at downloade software

IHC® controlleren – den vigtige styreenhed

Controlleren er den centrale del i IHC-systemet. Udover at den sikrer stabilieteten i systemet, så styrer den installationen ved at tænde og slukke udgange, når den bliver bedt den om det.

Se IHC® controlleren

 • SO indgang (Pulstælling til f.eks. kWh-meter).

  Læs mere
 • SD kort til log (inkluderet)

  Læs mere
 • Reset knap

  Læs mere
 • USB Stik - Kan anvendes til Wifidongle type, TL- WN725N V2 ( ikke inkluderet )

  Læs mere

Få symboler på dine tangenter

Kender du vores tangentdesigner? Der findes over 100 forskellige symboler, som du kan vælge at få trykt på dine tangenter.

Med tangentdesigneren kan du nemt illustrere, hvilken tangent, der tænder loftslyset, gulvlampen eller lyset på badeværelset. Eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange.

Læs mere om tangentdesigneren
Til toppen