Med et SMS-modem har du mulighed for at fjernbetjene din el-installation med enkle SMS-beskeder. Modemmet kan tænde og slukke for varme og lys, og det kan bruges både sammen med LK IHC Control® og som stand-alone enhed i mindre installationer - f.eks. i et sommerhus.

Hvordan virker det?
Med et SMS-modem er det muligt f.eks. at fjernstyre el-opvarmningen i dit sommerhus fra din mobiltelefon, enten med SMS-beskeder eller med app til smartphones og iPad.

Kan installeres i både nye og ældre huse
SMS-modemmet kan installeres i huse med både nye og ældre el-installationer. Det kan let installeres som en lille udvidelse til den eksisterende el-installation, uanset hvilken installation, der er i dag - og uden store udgifter. SMS-modemmet kan også være en integreret del af IHC®-installationen, som sørger for kommunikation med husets varmepumpe.

Nemt, intelligent og komfortabelt
Med et SMS-modem kan du sende en SMS til sommerhuset og tænde for el-varmen, så huset er opvarmet, når du ankommer. Ligeledes kan huset sættes i ”frostsikret” tilstand, når huset ikke benyttes, for at beskytte mod frostskader med et minimalt energiforbrug. Du kan også fjernaflæse den aktuelle temperatur i huset, ligesom modemmet kan sende en besked, hvis temperaturen falder til under et bestemt niveau.

Øget sikkerhed
Som en ekstra bonus kan SMS-modemmet også kommunikere med andet end el-varmen. Du kan, ved installering af en bevægelsessensor, få besked, hvis der er bevægelse i huset på tidspunkter, hvor huset ikke er beboet. Det er en nem og billig alarmløsning.

I tilfælde af strømafbrydelse har SMS-modemmet også indbygget batteri-backup og sender en besked om, at noget er galt – når strømforsyningen er tilbage sender modemmet en ny besked.

Brochure
Download brochuren "Styr dit hjem via SMS" (pdf; 1,32 MB)

Cases
Læs casehistorien om hvordan et SMS-modem giver ekstra komfort i et sommerhus i Hornbæk

Se casen her

Til toppen