Med LK IHC® Wireless kan dine nuværende kontakter nemt og elegant opdateres. LK IHC® Wireless er trådløse kontakter. De fungerer i bund og grund som almindelige kontakter. Det særlige ved dem er, at de kommunikerer trådløst med hinanden. Det er et selvstændigt system af trådløse sendere og modtagere, der fungerer uafhængigt af IHC-controlleren.

Ingen nye kabler nødvendige
Batteritryk og fjernbetjening fungerer som sendere, hvor lampeudtag og stikkontakter fungerer som modtagere. Kombienheden kan være begge dele. Et IHC Wireless-system kræver ikke nye kabler og kan installeres hvor som helst. Derfor er systemet særligt velegnet, hvis føringsvejene er besværlige, til stand-alone løsninger og renoveringsopgaver.

Se mere om vores trådløse kontakter i videoen nedenfor.

Prøv den trådløse frihed med LK IHC® Wireless
Med LK IHC® Wireless er du hverken afhængig af kabler eller ledninger og du bestemmer selv, hvilke funktioner dine kontakter skal have. Der er stor fleksibilitet med IHC® Wireless, og du kan sammensætte din egen løsning efter din indretning og dine behov.

En trådløs kontakt er egentlig en fjernbetjening udformet som en kontakt. Kontakten er batteridrevet og indgår i IHC Wireless-systemet, som består af sendere og modtagere. Når du trykker på kontakten, sender den signal til en stikkontakt, et lampeudtag eller et andet IHC Wireless-produkt, som modtager signalet og udfører den ønskede funktion: F.eks. at tænde, slukke eller dæmpe lyset.

Tilmeld dig og få fagspecifikke nyheder om IHC og Home Automation i din indbakke, som er skræddersyet dit arbejdsområde.

 

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage markedsføringsmateriale via mails vedrørende vores produkter, tilbud, services og andre informationer, der er relevante for dig, når dette bliver tilgængeligt (max. 4 mails per måned), fra Schneider Electric Danmark A/S og/eller andre virksomheder i Schneider Electric koncernen. Alle personlige informationer som afgives ved din tilmelding hertil, opbevares af Schneider Electric i overensstemmelse med Persondataloven såvel som Schneider Electrics Privatlivs politik. Læs mere her: http://www.schneider-electric.com/en/about-us/legal/data-privacy.jsp

IHC Visual Controller til home automation

Du kan givetvis genkende en af de her fem situationer, hvor IHC Wireless med fordel kan installeres.

1. Der kan opstå behov for en ekstra afbryder
God planlægning fungerer ikke altid i praksis. Her troede man, at alle afbrydere var placeret de rigtige steder, og så viser det sig, at et ekstra tryk ville være idéelt. For eksempel for enden af en lang gang, på toppen eller ved foden af en trappe og hvor korrespondance i øvrigt er belejligt. Med IHC Wireless placeres trykkene let lige dér, hvor de mangler – uden at du behøver trække ekstra kabler.

2. Gør det nemt at aktivere det udvendige lys
Særligt i årets mørke måneder er det rart, når udendørslyset er brugervenligt indrettet. Det kan for eksempel være praktisk, at du kan aktivere alt lys i indkørslen samme sted som lyset i for eksempel garage og cykelskur. IHC Wireless gør det også nemt at aktivere det udvendige lys inde fra huset, fra kælderen eller fra garagen.

 

3. Lysdæmpning direkte fra lampeudtaget
Der er ingen, der siger, at lamperne skal lyse med samme styrke hele tiden. Med en lysdæmper er det nemt at skrue ned for lyset og op for hyggen. Du kan nemt installere lysdæmpning, hvor installationen tidligere gjorde det teknisk umuligt. Du skal blot montere lampen på det særlige IHC Wireless lampeudtag, der har indbygget lysdæmper. Derefter kan du sætte alle de batteritryk op, der er behov for og styre lysdæmpningen derfra. Med IHC Wireless lampeudtag er lysdæmpning så let som ingenting.

4. Den rette stemning med det rette klik
Med IHC Wireless kan du få det såkaldte scenarielys. Med ét klik dæmpes lyset i børneværelset, men tændes i gangen – eller tv-belysning etableres ved at loftlyset dæmpes, og bordlampen tændes. Igen med ét klik. Det er op til dig at finde ud af, hvad der skal ske, når der klikkes. Få lamperne til at lyse med f.eks. følgende forudbestemte styrker: 100% til arbejdslys, 50% til middagslys og 25% til hygge.

5. Med IHC Wireless kan du forøge sikkerheden i din bolig
Sluk-rum-funktionen kan slukke for flere apparater på samme tid og dermed minimere risikoen for brand og andre ulykker. Det kunne eksempelvis være strygejernet og kaffemaskinen. Ét klik, og så er de begge slukket. Placér afbryderen, så den er ekstra nem at huske, inden man forlader hjemmet, for eksempel i entréen. Udover at øge sikkerheden i hjemmet kan du også spare strøm, da apparater med standbyfunktion i stedet bliver ordentligt slukket.


Velfærdsteknologi giver frihed på handicapskole
På en skole for handicappede i Virum har en IHC-installation ændret hverdagen for en 17-årig pige, der har fået selvstændighed, frihed og værdighed med mulighederne i det nye system. Læs hvordan i casen nedenfor.

Se casen her 

Kender du vores tangentdesigner? Der findes over 100 forskellige symboler, som du kan vælge at få trykt på dine tangenter.

Med tangentdesignere kan du nemt illustrere, hvilken tangent, der tænder loftslyset, gulvlampen eller lyset på badeværelset. Eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange.

Læs mere om tangentdesigneren

Til toppen