Inspiration rum for rum

Står du overfor at skulle bygge nyt eller skal du i gang med en mindre eller større renovering i hjemmet? Så mangler du måske inspiration til at finde ud af, hvordan du kan tænke el-muligheder ind i renoveringen.

Lauritz Knudsen har produkter, der sikrer større komfort og mere sikkerhed i hverdagen. Måske glemmer du tit at slukke kaffemaskinen om morgenen, når der er masser af andre ting at huske? Så overvej at få installeret en timer, der automatisk slukker for kaffemaskinen efter et bestemt tidsrum, som du har valgt. Eller måske glemmer børnene at slukke lyset i bryggerset? Så er det en god ide at få installeret en bevægelsessensor, der automatisk slukker lyset, når der ikke er nogle i rummet.

Hvis du mangler inspiration til lige netop din el-løsning, så klik dig rundt i de forskellige rum og se de mange muligheder. Og når du så har besluttet dig for, hvad du har af behov for el derhjemme, så slå et smut forbi vores designserier og se de mange muligheder for former og farver, der kan pryde jeres vægge.