Udendørs

Med udendørs stikkontakter bliver det nemt at forlænge sommeren på terassen.

Du kan sagtens forlænge sommeren på din terrasse eller altan med bl.a. et par velplacerede lamper i din have, som både kan være praktiske og give en dejlig stemning.

En varmelampe på terrassen eller altanen gør, at du får endnu større udbytte af aftenerne. Hvis du er i gang med at renovere din eksisterende el-løsning, så overvej at installere et par ekstra udendørs stikkontakter på terrassen til udendørslamper samt en afbryder, så du for eksempel kan slukke for dine lamper ude i haven eller på terrassen.

Bor du i hus er det rart med en udendørs stikkontaktm der er installeret på hver sin side af huset til, når du f.eks. skal klippe hæk eller bruge en elektrisk sav osv. Det kan også være, der er behov for at få nogle lamper installeret udendørs, så der er lys, når du skal ud med affald eller hente vasketøj.

LK OPUS® 74 er en robust serie i Lauritz Knudsens sædvanlige høje kvalitet. Serien består bl.a. af afbrydere og stikkontakter i et modulopbygget system beregnet til udendørs el-installationer.