Resi9 og Wiser Energy - den intelligente el-tavle

Fremtiden inden for driftssikkerhed i hjemmet, med overvågning og alarmer.

Se de nye produkter

Schneider Electric udvider sortimentet af tavlekomponenter.

Med Resi9 introducerer Schneider Electric et sortiment, som er udviklet med skarpt fokus på optimal beskyttelse til boliginstallationer - både når det gælder en enkelt udskiftning i tavlen hos en privatkunde og serieproduktion af tavler til et stort boligprojekt.

Takket være de medfølgende onlineværktøjer er Resi9 nem at konfigurere og idriftsætte, så du bliver mere effektiv og konkurrencedygtig i din hverdag.

Til overvågning og notifikationer benyttes Wiser IP-modul og PowerTags

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play

Wiser Energy er en helt ny intelligent løsning, der med en webportal samt apps til både iOS og Android, gør det hurtigt og enkelt for boligejeren at overvåge strømforbrug og energibelastninger i real-tid.

Installer blot PowerTag-sensorer på de grupper der skal overvåges, og det nye Wiser IP-modul vil sørge for at indsamle dataen og sende den til brugeren.

Resi9 - designet med effektivitet i tankerne

Tydelig mærkning, nem udskiftning i eksisterende og hurtig montering i nye tavler. Der er flere fordele for fagmanden, når han vælger Resi9 - Schneider Electrics nye serie af tavlekomponenter til boliger.

Sortimentet omfatter automatsikringer, fejlstrømsafbrydere og kombiafbrydere, alle med C-karakteristik i udløserkurven. Resi9 fås i både 2- og 4 polet udgaver med brydeevne op til 6 kA og er godkendt i henhold til EN/IEC 60898-1.

Se hele den nye serie af Resi9-produkter

Differentier din forretning

Med kompromiløst design og kvalitet giver Resi9 din forretning kant. Samtidig er der rig mulighed for at lave mersalg på baggrund af de unikke online-funktionaliteter, som er mulige takket være Wiser Energy.

Inspirér og imponér dine kunder

Få en endnu bedre relation til dine kunder! Med Resi9 og Wiser Energy kan du tilbyde løsninger, der giver dine kunder ro i sindet, og gør deres hjem mere energieffektivt.

Bliv lynhurtigt Resi9-ekspert

Resi9 er let at konfigurere og idriftsætte. Det gør dig mere effektiv og konkurrencedygtig i din hverdag.

Installation og tilpasning har aldrig været nemmere

 

Integrer nemt Wiser Energy med Resi9 ved hjælp af Wiser IP-modul og PowerTags, og din kunde vil herefter kunne monitorere sit energiforbrug direkte på sin smartphone.

Opsætningen går let og smertefrit via eSetup app'en på din egen smartphone, og ved hjælp af PLC-modulet er det ikke nødvendigt at trække netværkskabel hele vejen fra routeren.

Gør livet nemmere for kunden med Resi9

Resi9 er et innovativt og differentieret produktsortiment, som består af:

  • Markedets nyeste beskyttelseskomponenter til boliger, skabt på baggrund af Schneider Electrics 50 år lange erfaring.

  • Wiser Energy, der forbinder dine kunder direkte med deres el-tavle fra deres smartphone.

  • En komplet pakke med onlineværktøjer samt brugervenlig app til idriftsættelse.

Download brochurer

Med Wiser Energy er kunden altid forbundet til sine elektriske installationer, og kan se kritiske overbelastninger direkte på sin smartphone via en app: 

  • Wiser Energy App giver overblik over elektriske installationer, og alarmerer kunden i tilfælde af kritiske udsving i strømforbruget.
  • Er der installeret solceller, kan elproduktionen ligeledes overvåges i real-tid.
  • Hvis det forventede elforbrug overskrides, modtager kunden en alarm. På den måde kan der holdes styr på regningerne, og ubehagelige overraskelser på elregningen kan undgås.
  • Resi9-designet er elegant, og passer således ind i alle hjem. 

Kom i gang med Resi9 og Wiser Energy

Til toppen