Wiser Energy - den første digitale el-tavle

Mød verdens mindste trådløse energimåler med de største fordele. Wiser Energy er en ny app-baseret løsning til det intelligente hjem.

Anders Aaby Svendsen har installeret solceller i sit hjem på Bornholm og anvender Wiser Energy for at kunne optimere produktionen og forbruget af energi derhjemme. Han får gavn af de fordele, det giver ham, og kan trygt sælge Wiser Energy til sine kunder.

"For mig er Wiser Energy Management System smart, enkelt og pålideligt."

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play

Med Wiser Energy kan du trådløst forbinde dine kunder med deres el-tavle via en app, der fungerer til både iOS og Android. Det giver dem overblik over deres elforbrug og indblik i deres elproduktion på tablet og mobil i realtid.

Tilføj nemt PowerTags (energisensorer) på de energigrupper, kunden ønsker at overvåge. Det nye Wiser IP-modul indsamler alle data og sender dem til Wiser Energy-app'en, hvor kunden kan følge med.

Wiser Energy er første skridt på vejen mod et Smart Home. Det er første produkt i en serie, der er designet til at gøre dine kunders hverdag nemmere gennem intelligente løsninger. 

Hent Wiser Energy app'en, og få indblik i alle fordelene.

Hvad får du ud af at tilbyde kunderne Wiser Energy?

Differentier din forretning

Vær på forkant med fremtiden og skil dig ud. Med Wiser Energy kan du tilbyde dine kunder en ny, innovativ løsning inden for overvågning af forbrug, som de ikke kan få andre steder.

Skab mersalg

Når du installerer Wiser Energy, skal du i fællesskab med kunden finde frem til løsningen på deres behov. Det giver dig samtidig en unik mulighed for at lave mersalg.

Øg din forretningseffektivitet

Wiser Energy er nem og hurtig at installere, og med en brugervenlig app til at konfigurere det hele, øger den din effektivitet hos kunden.

Er du i Wiser Energy-form?

Med Wiser Energy kan din forretning skille sig ud, og vi vil gerne fortælle dig hvordan og præsentere dig for Wiser Energys spændende funktioner i to korte træningsmoduler.

I modulet 'Introduktion til Wiser Energy' lærer du Wiser Energy at kende og bliver klogere på, hvilke fordele du kan fremhæve for dine kunder. Ta' Wiser Energy-træningen og få opdateret din viden om produktet:

  • Få en grundlæggende forståelse for, hvordan Wiser Energy virker
  • Få indblik i konfiguration og idriftsættelse af el-tavlen
  • Lær, hvordan din forretning kan skille sig ud med Wiser Energy

Du kan også tage træningsmodulet 'Mød dine kunder', som lærer dig at forstå dine kunders behov, styrker dine salgsargumenter og giver dig viden til at vejlede i energioptimering.

Dine kunder har behovet - du har løsningen

Det er de færreste, der ved, hvor meget deres elektriske apparater egentlig sluger, eller om deres solceller overhovedet gør en forskel i det store energiregnskab. De fleste mennesker prøver at være energibevidste, men ved faktisk ikke, hvor og hvornår de bruger mest el, eller hvorfor deres elregning ser ud, som den gør.

Fryser

Jeg vil have besked, hvis min fryser slukker

Fryser

Jeg ønsker, at optimere min investering i solceller, og at kunne følge med i, hvor meget energi jeg producerer

Fryser

Jeg ønsker at holde mit energiforbrug nede

Wiser Energy passer til både nye og eksisterende installationer

Wiser Energy er hurtig og nem at installere, og den giver nye muligheder for at måle og overvåge forbruget, uden store indgreb i installationen. Du kan både opgradere eksisterende installationer eller bygge nye, komplette tavler til nybyg og projekt.

Se produkterne, og find en grossist

Udfyld formularen herunder, og vores kundeservice vil vende tilbage til dig med et svar.

Til toppen