Forstå dit energiregnskab med ny app

Ved du, hvor meget dine elektriske apparater egentlig bruger, eller om dine solceller overhovedet gør en forskel i det store energiregnskab? Få et forbrugsoverblik, og forstå din elproduktion med Wiser Energy-app'en.

For at Wiser Energy-app'en virker i dit hjem, skal din elektriker installere et Wiser IP-modul og PowerTag energisensorer på din el-tavle.

Prøv en demo af app'en, på din smartphone eller desktop, for at forstå dens funktioner, og blive klogere på, hvordan den kan gøre en forskel i din hverdag.

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play Log ind i web app'en

Første skridt mod et Smart Home

Wiser Energy er en intelligent installation, og første skridt på vejen mod et Smart Home, som giver dig indblikket til at justere og energioptimere dit forbrug. Få alarmer, hvis der er udsving i dit forbrug, eller ved strømsvigt.

Wiser Energy gør din el-tavle digital med en simpel og brugervenlig app, der giver et hurtigt forbrugsoverblik, og som er designet til at gøre din hverdag nemmere. Bliv klogere på, hvordan du får det smarte overblik over elforbrug og elproduktion i videoen her.

Få et visuelt indblik

De fleste mennesker prøver at være energibevidste, men ved faktisk ikke hvor og hvornår, de bruger mest strøm, eller hvorfor deres elregning ser ud, som den gør.

Derfor har vi lanceret verdens første løsning, hvor du kan følge med i dit elforbrug time for time på smartphone, tablet eller fra din PC.

Få indblik i hvor i dit hjem, du bruger mest strøm, hvad det koster dig, og bliv alarmeret, hvis der er udsving i dit forbrug.

Bliv klogere på forbrugsoverblikket

Følg med i forbruget

Forstå hvordan dit elforbrug fordeler sig.

Alarmer ved udsving

Det er rigtig ærgerligt at komme hjem til en fryser, der har givet op under ferien.

Med Wiser Energy-app'en får du en alarm ved strømsvigt, så du ved besked, hvis din fryser er slukket. Med app'ens alarmer kan du tage på ferie med ro i sindet.

Wiser Energy er desuden en nem og effektiv løsning til at forstå og følge dit samlede energiforbrug.

Lær hvordan du kan bruge alarmer

Få elforbrug og produktion i realtid

Har du solceller på taget? Og har du en fornemmelse af, hvor meget din investering i solceller egentlig betyder i dit samlede energiregnskab, og hvilken værdi de reelt skaber?

Solceller er en populær energikilde, og med god grund: Med solceller har du en selvproducerende energikilde i dit eget hjem. Det er dog de færreste, der ved, hvor meget solcellerne betyder i deres samlede forbrug, og hvor meget det egentlig reducerer deres elregning.

Få en øjenåbner med Wiser Energy, og følg med i dit energiforbrug og din energiproduktion i realtid. Det giver dig en dybere forståelse for, hvor meget energi dine solceller producerer i forhold til, hvor meget du forbruger.

Hvem ved, måske reducerer solcellerne den årlige elregning mere, end du havde turde håbe på.

Få indsigt i det fulde elregnskab

Producerer du selv el? Forstå dit fulde elregnskab

Bliv klogere på, hvad dine solceller betyder for dit samlede energiregnskab.

Alle produkter i Wiser Energy-serien fås hos vores grossister.

Find grossist

Få ro i sindet

Bliv alarmeret, når strømmen går, eller hvis du bruger uhensigtsmæssig meget energi.

Hvad siger Wiser Energy brugerne?

Vi har lanceret verdens første løsning, hvor du med en smartphone, en tablet eller fra din PC, kan følge med i dit elforbrug time for time, og undgå ubehagelige overraskelser på din elregning.

Forstå hvor i dit hjem, du bruger mest strøm, og hvad det koster dig, så du kan justere dit forbrug derefter.

Grundet grøn omstilling vil priser fra og med år 2020 være højere i spidsbelastede timer, og lavere i døgnets øvrige timer. Derfor kan det godt betale sig at være prisbevidst, når du forbruger el. Derfor er det interessant at overvåge elinstallationer, såsom vaskemaskiner, tørretumbler og opvaskemaskine.

På den måde kan du nemlig justere og optimere dit forbrug f.eks. ved at blive bevidst om, hvad det koster, når du vasker tøj eller når teenagerne spiller computer i timevis.

Fryser

Jeg vil have besked, hvis min fryser slukker.

Fryser

Jeg ønsker at optimere min investering i solceller, og følge med i, hvor meget energi jeg producerer.

Fryser

Jeg ønsker at holde mit forbrug nede.

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play Log ind i web app'en

 

Til toppen