Nyhed: LK FUGA® stikkontakt med USB-lader

Nu introducerer vi de populære LK FUGA® stikkontakter med indbygget USB strømforsyning. Dermed er det blevet smartere og simplere for dig at oplade din smartphone, kamera og andet IT/AV udstyr. Du slipper for at have opladere liggende på borde og gulve – nu kan din oplader have en fast plads uden du mister en stikkontakt.

                                     LK FUGA® stikkontakt med USB-lader
LK FUGA® USB-strømforsyning fås i hvid, lysegrå og mørk koksgrå (indsatte billede).

Udskift nemt dine nuværende stikkontakter

LK FUGA® stikkontakt med USB passer til alle dine eksisterende LK FUGA® 1½ modul installationsdåser og LK FUGA® rammer. Dvs. har du 1½ modul installeret i væggen kan du nemt bruge USB-strømforsyningen. Det betyder, at du ikke behøver udskifte hele stikkontakten. Indsatsen fås både i hvid, lysegrå og mørk koksgrå, således at den passer til dine nuværende stikdåser. Det er lovligt at skifte indsatsen uden at være elektriker.

Minimalt standby-forbrug
Strømforsyningen er oplagt at placere i soveværelset eller i køkkenet og kan tilsluttes via både fase, nul og jord og udgangsstrømmen i USB strømforsyningen er 1A (5W). Det betyder, at din USB-stikkontakt ikke overopheder inde i væggen – uanset om du har gamle eller nye installationsdåser fra LK.

Kombinationen af stikkontakt og USB-strømforsyning gør desuden, at stikkontakten fortsat kører på 230V, hvorved du fortsat har muligheden for at lade op via din eksterne oplader (som er kraftigere end den indbyggede model), hvis du har travlt. Derudover har USB-strømforsyningen et standby-forbrug på under 0,1W, når du ikke benytter den. Dvs. en udgift på omkring 8 kr. pr. år i strøm.

Sådan får du fat i LK FUGA® USB-strømforsyning
LK FUGA® USB-strømforsyning forhandles hos el-grossister (som privatperson kan du kontakte din lokale elektriker) og i udvalgte byggemarkeder. Bl.a. Bauhaus og XL-byg.

Nye designrammer
LK FUGA® USB-strømforsyning er en del af vores ny FUGA lancering, som også indeholder nye designrammer. Læs mere om ny FUGA her.

*OBS: USB-udtaget kan IKKE benyttes til datakommunikation, men kun til strømforsyning. Til datakommunikation med USB kan anvendes det passive LK FUGA® USB-udtag.